Ny vernissage på Perssons Magasin

VÄSTRA LÖA. På lördag är det dags för sommarvernissage nummer två på Perssons Magasin i västra Löa. Nya utställare är Elena Struwe, Karin Wåhlström och Emma Fallde.

Elena Struwe kommer att visa oljor och akvareller i Stora rummet. Struwe är utbildad på Kulturhögskolan i Moskva, där hon studerat för professor Gregori Belov. Favoritmotiven är kvinnor, blommor och naturmotiv och hon använder sig gärna av friska färger.

I Mellanrummet kommer Karin Wåhlström att visa sina akvareller. Karin har målat akvarell och tecknat kroki under ledning av många kända konstnärer och förutom en rad utställningar har hon varit uttagen till utställningen ”Länets konst” vid två tillfällen.

I Lilla rummet kommer Emma Fallde att visa illustrationer i akvarelloriginal samt utvalda motiv som signerade, tryckta prints. Tillsammans med sin syster levererar hon skruvade sanningar i färg och text. Emma har en bakgrund inom TV och teater och jobbar sedan många år på Dramaten som scenchef och scenograf. Hon har nyligen avslutat studier på Berghs.

Vernissagen på Perssons Magasin i Löa äger rum på lördag den 6 juli mellan klockan 12 och 17.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.