Oavgjort för NPBK mot Immetorp

i NORA/SPORT

NORA. Nora Pershyttan BK är inne i en intensiv matchperiod och fick, trots ett stort bollinnehav, nöja sig med 1-1 då man gästade Karlskoga för match mot division 4-laget Immetorp BK.

Hemmalaget tog ledningen efter 15 minuters genom ett straffmål. Därefter hade Immetorp svårt att skapa några chanser utan det var NPBK som förde spelet. Trots det hade man svårt att skapa några riktigt heta målchanser och man fick endast till några halvchanser efter skott utanför straffområdet.

I den andra halvleken fortsatte NPBK föra spelet men hemmalaget skapade en farlig chans efter en hörna direkt i inledningen men därefter var det lugna gatan för NPBK:s målvakt ”Böna” Andersson. Desto tuffare hade hemmalagets målvakt det men trots flera farliga lägen så kunde inte NPBK-spelarna hitta nätet.

Kvitteringen kom med en kvart kvar då Mattias Karlsson snyggt lobbsköt över målvakten. Strax före slutsignalen var Sonny Westberg ytterst nära att nicka in segermålet från nära håll efter en frispark men bollen tog i överliggaren.

Det var en match som NPBK borde ha vunnit men samtidigt skapade man för lite målchanser med ett så stort bollinnehav för att tränartrion skall vara nöjda.

Närmast väntar en ren träningsvecka då nästa match är på annandag Påsk.