Omstart för Lindlöven efter uppehåll

LINDESBERG. Den västra Hockeyettan har haft ett tio dagar långt uppehåll, men i eftermiddag drar den andra halvan av höstsäsongen. För Lindlövens del väntar derby mot Kumla hemma i Lindehov.

Lindlöven har gjort en riktigt bra första halva av den västra Hockeyettan och när serien nu vänder ligger Lindlöven på fjärde plats i tabellen. Målet är såklart att ta sig till Allettan efter jul och då krävs det att man blir sämst femma efter 22 omgångar – en klart möjlig målsättning.

I eftermiddag väntar Kumla på hemmaplan och det kommer, som alltid, att bli en tuff match. Kumla har haft en jobbig första halva av serien och ligger inför omstarten näst sist i tabellen. När lagen möttes i den första omgången vann Lindlöven med 6-3.

För Lindlövens har det handlat mycket om att hushålla med spelarresurserna. Efter sex raka vinster i inledningen orkade man inte riktigt i de senaste matcherna, mycket beroende på en skadedrabbad backbesättning. I veckan blev det dock klart att duktiga backen Jesper Alasaari spelar resten av säsongen i Lindlöven och SHL-meriterade (Fäärjestad) Alasaari kan bli en nyckelspelare när serien nu vänder.

Lindlövens IF-Kumla HC Black Bulls startar klockan 16.00 i Lindehov.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.