Örebro visade klass i Lindehov

LINDESBERG. Örebro Hockey visade på fredagskvällen upp sig i Lindesberg när man tog emot SHL-kollegan Linköping i Lindehov. Och matchen gav säkert mersmak hos publiken.

Matchen slutade 2-0 (1-0, 1-0, 0-0) till Örebro.

Försäsongshockey är inte riktigt att jämföra med seriehockey, men i fredagens match mellan Örebro och Linköping i Lindehov i Lindesberg bjöd de båda jättarna upp till dans. Många situationer var hetare än de brukar vara i vänskapsmatcher och stundom var känslorna på isen riktigt heta.

Linköping, som kom från en torsdagsmatch mot Djurgården i Mjölby, var bäst i de inledande minuterna, men Örebro stod emot och tog över efter sju, åtta minuter. Ledning efter den första perioden med 1-0 efter mål av Rasmus Rissanen.

Den andra perioden var definitivt Örebros och efter mål av debuterande Jordan Boucher såg det hela ut att bli en behaglig match.

Örebro såg ut att kontrollera även den tredje akten, men den sista tredjedelen blev mållös och kanske en milstolpe för målvakten Dominik Furch.

24i har inte fått någon publiksiffra, men konstaterar att Lindlöven kan locka mer publik när man spelar sin nästa hemma- och träningsmatch mot Väsby hemma den 1 september.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.