Oscarsson anledningen till S-nej

NORA. Ryktet i Nora säger att åtta av tio partier vill få bort nuvarande kommunstyrelseordföranden Solveig Oscarsson (S) från sin post och att detta är anledningen till att ett blocköverskridande samarbete inte verkar bli verklighet.

24i kan, med hjälp av en källa inom politiken i Nora, konstatera att Socialdemokraterna värdesätter sin ledare Solveig Oscarsson betydligt högre än vad övriga politiker gör. Åtta av tio partier vill bli av med Oscarsson, men Socialdemokraterna i Nora slår vakt om sin ledare.

Enligt uppgifter som 24i fått del av var Socialdemokraterna positiva till ett blocköverskridande samarbete med Alliansen, men när de fyra borgerliga partierna ställde sina krav inför de fyra kommande åren – blev det nej. Kravet var nämligen att Solveig Oscarsson tog ett steg tillbaka och släppte fram någon annan.

Parterna var tydligen överens om att styra Nora under de följande fyra åren, något som kanske skulle skapat en stabilitet värd namnet. Men så snart Alliansens krav på att Solveig Oscarsson måste bort som S-ledare kom, valde Socialdemokraterna att avvisa förslaget.

Den politiska cirkusen i Nora är igång.

3 Comments

 1. Svar till Bjarne Lind

  Vi tar ett exempel, i högen.

  Turerna kring Oskarssons agerande runt bilhandlarns gamala lokalerär,är så vitt jag kan förstå, anmälda till JO, på grund av ”oegentligheter”.

  Ja, eller Nej ?

 2. Svar till anonyme hen, skall troligen vara en Herr S Johansson!

  Nu är det väl ändock på tiden att du ”Herr?” S Johansson tar ditt ansvar och gör en polisanmälan!
  I åratal har du framfört beskyllningar och misstänkliggöranden om att det förekommer omfattande oegentligheter bland Noras politiker och tjänstemän.
  Så kan inte en normalt funtat människa hålla på. Nu är det hög tid för dig S Johansson att du visar lite ryggrad och lägger fram åtminstone något litet bevis för dina oförskämda påståenden som i förlängningen inte bidrar till annat än att människor tappar tron på demokratin – för tyvärr – så blir resultatet av en lögn – en sanning – när den har upprepats nog många gånger!

  Bjarne Lind
  Lindesberg

 3. Rädslan börjar härska i Nora.

  Vad kommer att hända, om Oskarsson drivs bort från
  utdelningen vid köttgrytorna ? Dominobrickorna rasar en efter en.

  En hel hoper blir av med, vad man trott vara en ärftlig rättighet för sossar, dvs utdelning av
  ekonomiska fördelar och tjänster.

  Nora har drivits ned i botten och nytt sunt förnufttänkande är som att skrika ”vargen kommer”.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.