Elisabeth Svantesson och Pär-Ove Lindqvist under årsmötet på Lindesbergs stadshotell.

Pär-Ove Lindqvist fick fortsatt förtroende

LINDESBERG. Moderaterna i Lindesbergs kommun har haft årsmöte och där beslutades att oppositionsrådet Pär-Ove Lindqvist fortsätter att styra. Gästtalare vid årsmötet var Elisabeth Svantesson, riksdagsledamot och moderaternas ekonomisk-politiske talesperson.

Elisabeth Svantesson är moderaternas andre vice ordförande och hon beskrev turerna i processen med regeringsbildandet och hur arbetet ser ut idag i riksdagen. Hon sade att Moderaterna, som varit en ledande del av Alliansen, nu kommer att vara mer tydliga med den rent moderata politiken.

För Moderaterna i Lindesbergs kommun blir en viktig uppgift under de kommande åren att öka antalet medlemmar. Man vill också bli bättre på att få ut information om det politiska arbetet genom att utveckla kommunikationen på sociala medier och via en fungerande hemsida.

De frågor som Moderaterna driver hårdast är måluppfyllelsen i grundskolan samt fler bostäder, framför allt i centrala Lindesberg och Frövi, men också byggbara tomter och mark för bostäder och näringsliv i hela kommunen.

Styrelsen för det kommande året består av ordföranden Pär-Ove Lindqvist, vice ordföranden Jan Hansson, sekreteraren Monika Klockars, kassören Fredrik Lindmark, samt ledamöterna Anniette Lindvall, Lillemor Bodman, Sven-Erik Larsson, Tomas Klockars, Emil Wellander, Hassan Abdi Bidar, Kenneth Danielsson och Conny Ärlerud.

1 Comment

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.