Parkfesten i Nora börjar ta form

Anders F RönnblomNORA. Det är långt kvar innan Parkfesten i Nora slår upp portarna, men för arrangörerna är det fullt upp. Mycket är redan klart, men än återstår mycket.

– Vi kommer att släppa nya artister på torsdag, skriver Albin Ström, ansvarig för artistbokningar på Parkfesten i ett pressmeddelande.

Den 12 och 13 juli äger årets Parkfesten rum i Noras gamla Folkets park. Ett evenemang som sannolikt blir årets största kulturhändelse i Nora.

Årets parkfest är den sjätte i ordningen i den återuppväckta folkparken i Nora. . ”Retrorock, pop, progg och ny svensk musik i en salig blandning. Ett måste för festivalbesökare med förkärlek för varma skogsfester, trollbindande tongångar och tunga basgångar”. Arrangörernas egna ord för musikinnehållet på Parkfesten.

Och de artister man redan gjort klart med går ju inte av för hackor – Anders F Rönnblom och Grus i dojjan tilltalar förmodligen den publik som redan upptäckt Parkfesten.

Klara artister så här långt till Parkfesten i Nora är: Anders F Rönnblom, Grus i dojjan, Blues Pills, Gunnar Danielsson, My Brother the Wind, Nevärlläjf och Mud Walk. Men som sagt nya artister nu på torsdag.

Posted by on 21 mars, 2013. Filed under HÄLLEFORS,KULTUR/NÖJE,LINDESBERG,LJUSNARSBERG,NORA. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 kommentarer till Parkfesten i Nora börjar ta form

 1. undrande

  23 mars, 2013 at 16:47

  S. Johansson,,,,,,,skämtar du???

 2. S. Johansson

  21 mars, 2013 at 20:21

  En stor bukett rosor till Kommunchefen Jan Norlund som åstadkommit detta evenemang genom kommunens ekonomiska engagemang.

  rosor rosor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.