Parsmo tittar i backspegeln på cafégudstjänst

NORA. Under Noramarken blir det ingen vanlig gudstjänst i Nora kyrka, men väl en cafégudstjänst i Församlingshemmet. Gäst under marknadssöndagen är journalisten Bert Parsmo, som kommer att berätta om sitt liv som redaktör på en kristen tidning.

Att det kan bli rörigt utanför Nora kyrka i samband med Noramarken är förstås inget att göra åt och i församlingen väljer man, istället för en ordinär gudstjänst i kyrkan, att hålla en cafégudstjänst i Församlingshemmet under marknadssöndagen den 1 september klockan 15.

Inbjuden gäst att berätta om sitt liv som redaktör på en kristen tidning är journalisten Bert Parsmo, som har valt att titta i backspegeln efter åren som redaktör för den kristna tidningen Hemmets vän. 31 år på tidningen hann det bli och Bert kommer att berätta om möten och människor under åren.

I samband med Noramarken fyller Bert Parsmo 85 år och trots att han varit pensionär i 19 år är han fortfarande journalist, åtminstone i tanken. Bert har skrivit och fotograferat mycket även sedan han lämnade Hemmets vän och har bland annat varit en omtyckt gästreporter på 24i.

Cafégudstjänsten med Bert Parsmo som gäst äger rum söndagen den 1 september klockan 15 i Församlingshemmet i Nora.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.