Så nöjda. Patienterna Gun Pettersson och Rolf Gard.

Patienterna: De är fantastiska här

Så nöjda. Patienterna Gun Pettersson och Rolf Gard.

LINDESBERG. 24i träffar två nyopererade patienter samtidigt som ortopedverksamheten på Lindesbergs lasarett meddelar att man gjort 1000 ledprotesoperationer under 2017.

– Att få en ny höft är årets julklapp, säger Rolf Gard, som blev opererad under tisdagen.

Gun Pettersson är otroligt tacksam gentemot Lindesbergs lasarett efter att ha opererats två gånger på Falu lasarett och att därefter ha drabbats av att höftprotesen lossnat fem (5!) gånger.

– Jag har levet med en skräck, säger hon. I Falun sade de att de inget kunde göra, men då tog jag kontakt med patientnämnden, som rekommenderade Lindesbergs lasarett.

Rolf Gard är, om möjligt, ännu mer nöjd. Han fick sin kallelse för höftoperationen och att han skulle infinna sig i Lindesberg klockan 07.00 i måndags.

– Reveljen blev alltså 05.00 i Örebro och jag var i Lindesberg i tid, säger han. Jag fick då veta att jag skulle vara redo klockan 12 och att operationen skulle ske klockan 13. Klockan 15.30 var allt klart och några timmar senare fick jag ta mina första steg.

Rolf Gard är tacksam för den vård han fått och överlämnade en trave chokladkartonger till personalen innan han åkte hem till Örebro.

– Man känner sig välkommen, säger han. Det här är ett team som gillar öppenhet och som gör hela vistelsen bra. Ett riktigt kanongäng. Små uppmuntringar som denna vet jag betyder mycket.

Rolf Gard överlämnar en kvartett chokladaskar till personalen som tack för bra vård.

1 Comment

  1. Jag har bytt knä i Lindesberg. Ett helt fantastiskt ställe! Jag har av olika skäl tillbringat en del tid på olika sjukhus och lasarett, men inget kommer i närheten av Lindesberg. Otroligt rar persona, god sammanhållning, det var en ren fröjd att vara där!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.