Naj Karlsson blev än en gång målskytt. Här en arkivbild från en match mot Scandinavian FC Örebro i Myresjöhus Cup på försommaren.

Perfekt läge för Nora BK efter ny vinst

NORA. Nora BK har under hela säsongen visat att man klarar att anpassa sig både efter förutsättningar och yttre omständigheter. På lördagen mötte man Scandinavian FC Örebro på en stenhård plan vid universitetet och gjorde på bästa sätt.

Matchen slutade 0-2 (0-0) och Nora har nu ett perfekt läge inför de två avslutande omgångarna.

Det blev ytterligare en tuff match på lördagen när Scandinavian FC Örebro stod för motståndet, precis det varit i en rad matcher i årets avkortade serie. Ändå lyckas Nora utnyttja sitt material och anpassa spelet på ett sätt som gör att poängen tickar in på kontot.

– Det var svårspelat på universitets gräsmatta, den var riktigt hårt och inbjöd inte till något vidare kortpassningsspel utan det mesta handlade om att kampa på mitten utav banan och sen vara bättre än motståndarna på att nyttja dom målchanser som gavs, säger NBK-tränaren Niklas Blom på lagets hemsida.

Nora BK har nu satt sig i en perfekt sits inför de två avslutande omgångarna. Fyra poäng före tvåan Sturehov och med jumbon FC Nordic hemma på Norvalla på söndag. Vinst i den matchen och NBK vinner Närkefyran oavsett hur det går i serieepilogen mot Sturehov borta den 3 oktober.

Mål mot Scandinavian FC Örebro: Max Schnaars, Naj Karlsson.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.