Peter ny klippare i Nora

NORA. Nora har fått en ny klippare. Peter Ibrahim har tagit över en salong på Storgatan och öppnade under förra veckan en ny herrfrisering.

Idag är de flesta frisersalonger unisexa och klipper såväl damer som herrar. Men Peter Ibrahim väljer alltså en annan väg när han nu har öppnat en herrfrisering. Peter har tagit över Klippsalongen på Storgatan i Nora, en verksamhet som Mona Andersson drivit sedan 2004, ensam och på senare år tillsammans med dottern Sabina.

Sandbergs Bosättningsaffär, som äger fastigheten, har renoverat hela lokalen och i onsdags drog Peter Ibrahim igång.

– Det återstår lite småpiff både för oss och för Peter, säger Fredrik Sandberg på Sandberg Bosättningsaffär. Men jag var över till Peter när han öppnade och han hade kunder hela dagen.

Posted by on 13 februari, 2018. Filed under HÄLLEFORS B,NÄRINGSLIV,NORA. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 kommentarer till Peter ny klippare i Nora

 1. James Brown

  15 februari, 2018 at 18:16

  100 kr kontant för en klippning?

 2. moa

  15 februari, 2018 at 14:16

  Står ju på två ställen i artikeln att han öppnat en herrfrisering, så då får man väl anta att han bara klipper herrar. Det är ju bra då med lite nytt då den andra herrfrissan antagligen inte håller på så länge till. Hoppas att det går bra för honom.

 3. Moder Svea

  14 februari, 2018 at 18:15

  Klipper han damer oxå?det fanns inte med på listan på dörren,herrar,barn o pensionärer,så vad är det som gäller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.