Peter Wiker ny bloggare på 24i

i BLOGG

PeterWiker_BannerBLOGG. Idag välkomnar vi Peter Wiker som ny 24i-bloggare. Peter är långdistanslöpare från Hällefors och kommer att blogga om träning och förberedelser inför Vedevågloppet den 2 maj. Och Peter vill gärna se fler i spåret, så det är bara att haka på.

Följ med till Wedevåg 2 maj

Idag är en lika dålig dag som alla andra att ta tag i saker. Med bara drygt två månader kvar till Wedevågsloppet börjar det bli bråttom att hitta till och med en dålig dag.

Jag har lovat 24i att blogga om hur vår träning ser ut från nu fram till Wedevåg. Det är efter stor tvekan jag lovat blogga. Med stor säkerhet kommer fokus på min träning att medföra att jag är skadad inom några dagar. Det brukar bli så.

Jag skrev ”vår” träning. Egentligen hade jag tänkt trappa ner träningen i höstas. Det har jag försökt flera gånger förut, men i år var det klart. Då flyttade Haben hit från Eritrea och började träna och efter honom flyttade Håkan hit från Lesjöfors och nystartade sin träning. En ensamkommande eritrean och en skiftarbetande stålverksarbetare från Lesjöfors var tydligen nog för att jag skulle omvärdera beslutet att dra ner på träningen.

Och nu har det givetvis spårat ur fullständigt igen. Precis som det brukade göra på den gamla goda tiden, med Wahlgren och Sundberg som träningskompisar.

Tyvärr har ni missat stora delar av upplägget i vinterträningen. Eftersom jag och Håkan ligger lite tidigt i träningen, kommer redan vecka 9 att vara årets tuffaste distansvecka. Jag återkommer om någon dag med hur det går med den veckan. Om jag inte redan är skadad förstås. I övrigt kommer bloggen, förutom vår löparvardag, givetvis att innehålla presentationer, målsättningar och tävlingsreferat.

Jag tror att bloggen blir roligare att följa om ni själva är med, så tag i det här nu, så ses i Wedevåg.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.