En vanlig syn i vintras. Philip Ödmark klappas om av lagkamraterna.

Philip stannar i Lindlöven

En vanlig syn i vintras. Philip Ödmark klappas om av lagkamraterna.
En vanlig syn i vintras. Philip Ödmark klappas om av lagkamraterna.

LINDESBERG. Vinterns succémålvakt Philip Ödmark stannar i Lindlöven. På söndagen kom Ödmark och Lindlöven överens om ett tvåårskontrakt.

– Philip har gjort en strålande säsong hos oss så det är väldigt glädjande att han vill fortsätta utvecklas med oss i Lindlöven, säger John Falck i Lindlövens sportgrupp.

På två dagar har Lindlövens IF sett till att skaffa sig den förmodligen på målvaktstuppställningen i hela division 1. Först kontrakterades meriterade Johan Svensson och igår blev det klart att Philip Ödmark stannar i klubben.

Philip Ödmark var en av nyckelspelarna under den gångna säsongen och utvecklades till en säker sista utpost. Philip tvingades dock avsluta säsongen en bit in i Allettan, sedan han blivit påkörd och ådrog sig en hjärnskakning när han kolliderade med sin ena stolpe.

– Philip och Johan känner varandra sedan tidigare så de kommer hjälpa och stötta varandra så vi tillsammans blir bättre och vi kommer kunna matcha målvakterna på ett helt annat sätt än tidigare, berättar en mycket nöjd John Falck.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.