Poäng till Löven trots katastrofstart

LINDESBERG (UPPDATERAD). Lindlöven svarade för ett riktigt bottennapp i inledningen onsdagskvällens hemmamatch mot överraskningslaget Köping i Lindehov, men repade sig trots underläge 0-4 och kunde till sist ta med sig en poäng i en match där Köping kunde vinna på straffar.

Matchen slutade 4-5 (0-3, 3-1, 1-0, 0-0, 0-1).

– Jag är besviken, men glad att vi kommer tillbaka som vi gjorde efter den första perioden, säger Lindlövens tränare Jens Brändström.

Och Jens Brändström har förstås rätt. Den första perioden hade det mesta att önska och trots en skaplig inledning var det gästerna Köping som hade initiativet.

– Vi gjorde inte det vi ska göra och då kan det se ut så där, säger Jens Brändström ursäktande.

Löven hade flera vassa chanser, men det var Köping som ändå tog kommandot och höll i taktpinnen, påhejade av sin tränare, förre Lindlövenspelaren Patrik Fagerlund.

– Vi har ett ungt lag med höga toppar och djupa dalar, säger Brändström. Vi har en process att jobba med, men vi måste från start kunna spela som vi gjorde i den andra och tredje perioden.

Lindlöven gjorde det mycket bättre i de två sista perioderna och kunde ha fått med sig full pott – om det inte varit för den första akten. Att man till slut förlorade i straffläggningen är inte mycket att säga om, det kan gå hur som helst, men nu måste Lindlöven hitta ett spel som fungerar från första tekning.

– Nu jävlar måste vi börja vinna, säger Jens Brändström.

Närmast väntar Malung på bortais på söndag.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.