Maxim Semjonovs gjorde matchens båda mål.

Rättvis seger för Lindlöven i kväll

GRUMS. Lindlöven tog tre välförtjänta poäng när man bortabesegrade Grums på onsdagskvällen. En match med många spelvändningar där Lindlövens Maxim Semjonovs blev matchhjälte med två mål.

Matchen slutade 0-2 (0-0, 0-1, 0-1).

Det var två lag som gillar att åka skridskor och som gillar att gå framåt, men Lindlöven nötte ned hemmalaget och tog över matchen i den andra perioden. Båda lagen drog på sig utvisningar i lägen då motståndaren var lite svajiga och kanske var det en förklaring till att det bara blev två mål.

Lindlövens målvakt Jonathan Frykholm var säkerheten själv i en match där Lindlövens backar David Berg och Mathias Linnarud saknades, men där Jesper Broeng och Joshua Karlsson var riktigt bra. Den senare höll dock på att ställa till det i matchens slutskede då han åkte på en 2+2, men just då svajade hemmalaget betänkligt och Lindlöven var närmare 3-0 än Grums en reducering.

Skottstatistiken blev 31-42 och närmast väntar nu Forshaga hemma på söndag, förhoppningsvis inför 300 åskådare. I och med segern gick Lindlöven upp på femte plats i tabellen.

Mål Lindlöven: 0-1 Maksim Semjonovs (Joshua Karlsson, Anton Toolanen), 0-2 Maksim Semjonovs (Jesper Broeng, Alexander Kovalonok).

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.