BERGSLAGEN. Välkommen att kommentera på 24i. Här skapar du Bergslagens mest engagerande mötesplats och nyhetskälla där viktig information, argument och synpunkter hamnar i fokus. Vi litar på att du håller en saklig ton och visar respekt för andra som deltar i diskussionen. Självklart skriver vi inte hatiska kommentarer på 24i. Och lika självklart står vi för det vi tycker. Kul att du vill vara med!

Med vänlig hälsning,

Redaktionen 24i Bergslagen

 

Etiska regler 24i:

En daglig diskussion om respekt för alla inblandade håller tankarna om etik vid liv. Så försöker vi göra på 24i. Alla kränkande uttalanden om folkgrupper, enskilda eller namngivna människor i texten ogillas och kommer att strykas bort. För oss handlar debatten om sakfrågan, inte personliga angrepp. Vi hoppas att alla kommentarer ska handla om sakfrågan till respektive artikel.

Vad gäller språket hoppas vi att ni undanhåller grovt eller stötande språk, på samma sätt som vi hoppas att ni håller er kommersiellt obundna.

Redaktionen på 24i kontrollerar samtliga kommentarer och kan i efterhand ta bort kommentarer som bryter mot ovanstående.  Vad gäller Facebook och om din kommentar rapporteras göms automatiskt.

24i har inget juridiskt ansvar för dina kommentarer, men vid upprepade överträdelser av våra regler riskerar du att stängas av – oavsett det du skriver skrivs på 24i eller Facebook.