Rivstart avgjorde direkt för Lindlöven | 24i

Rivstart avgjorde direkt för Lindlöven

LINDESBERG. Lindlöven gav inte Surahammar något som helst utrymme i inledningen av onsdagens match i Lindehov. Efter 9 minuter var ställningen 4-0 och matchen var redan i hamn.

Matchen slutade 7-3 (4-1, 2-2, 1-0).

Det kunde inte ha börjat bättre för Lindlöven i onsdagsmatchen mot Surahammar. 1-0 efter 1.30 efter mål av Felix Lundqvist (Tano, Olsson) och 2-0 efter 2.26 efter mål av Anton Tano (Rigelius, Magnusson). I det läget valde Surahammar att byta ut målvakten Anders Olsson mot Rasmus Helmrich (!). 3-0 gjorde Jakob Olsson (Fornell, Tano) efter 3.55 och efter 9.04 satte Felix Lundqvist (Fornell) sitt andra mål och allt såg ut att rasa för Surahammar.

Ungefär då var förstås matchen över.

– Så är det, säger Lindlövens tränare Jussi Salo. Efter 10 minuter var det bara en dag på jobbet där det handlade om att stänga matchen.

Du sade, när vi pratade innan matchen, att det handlade om att jobba hårt i 60 minuter. Tycker du att ni gjorde det?

– Nej, absolut inte. Men det är väldigt svårt i en match som den ikväll. Jag trodde att Surahammar skulle vara bättre.

Det spel ni visade upp under de första 10 minuterna var riktigt bra. Vad tycker du?

– De första 10 var vi riktigt bra, precis som du säger. Men spelet måste också utvecklas ständigt. Det är inte nu vi ska vara på topp, men jag tycker att det ser bra ut.

Två av nyförvärven visade verkligen upp sitt kunnande mot Surahammar. Marcus Fornell gjorde 1+3 och håller hög klass, och Niklas Rigelius, som gjorde sin andra match efter skada, visade att han kommer att betyda i vinter.

– Fornell levererar och Rigelius vet vi vad han kan och han kommer att bli bättre och bättre.

Några ord då om debuterande Viktors Jasunovs?

– Viktors fick fler byten än det var tänkt när Anton Tano blev skadad. Man måste komma ihåg att han bara tränat med oss två gånger och att det här var hans första seniormatch i livet, vi får inte ha för stora förväntningar. Det var ungefär som jag förväntade mig.

Mål Lindlöven: Felix Lundqvist 3, Anton Tano, Jakob Olsson, Marcus Fornell, Sam Perstedt.

Posted by on 11 oktober, 2017. Filed under HÄLLEFORS B,LINDESBERG,SPORT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.