Sänkt pris för att se Capricen i Lindeskolans aula

LINDESBERG. Manskören Harmoni har fått ett oväntat pengatillskott och man väljer nu att subventionera biljettpriset för de som vill se Caprice 2019 via länk i Lindeskolans aula. Biljettpriset blir nu 100 kronor.

Förhoppningsvis lockar det ännu fler att till eventet så att det blir bra tryck i aulan under föreställningen, säger Capricegenerallen Roland Hellsing.

Att biljetterna till de båda Capriceföreställningarna med Carola som en av två gäster tog slut direkt är känt sedan länge och Manskören Harmoni valde då att erbjuda de som inte fick tag på biljetter att se föreställning via länk i Lindeskolans aula, bara 50 meter från föreställningen.

De som redan köpt biljett till länkföreställningen kommer att få mellanskillnaden tillbaka, något som hanteras på Blombergska Bokhandeln mot uppvisande av köpt biljett.

Även biljetten till länkföreställningen gäller de erbjudanden från butiker, restauranger och boenden mot uppvisande av biljett http://harmoni.nu/capricehelgen/capricehelgens-erbjudanden/.

I foajén till Lindeskolans aula kommer det att finnas bar för köp av öl, vin och alkoholfria drycker.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.