Seriefinal – alla till Lindehov ikväll?

LINDESBERG. Lindlöven är inne i en rejäl vinnartrend och kvällens hemmamatch mot Forshaga blir sannolikt en nyckelmatch på vägen mot serieseger i Vårettan. Seger och man har sju poäng upp på Forshagingarna.

­– Det är en väldigt bra känsla i gruppen. Vi har spelat bra dom senaste matcherna och vi vill självklart ta revansch mot Forshaga, säger forwarden Anton Björkman på Lindlövens hemsida.

Just gruppkänslan är något som flera spelare betonat under de fem senaste matcherna. Tidigare under säsongen kom ofta Lindlöven ut alltför passivt och hamnade ofta i underläge, men sedan matcherna i förra veckan har Lindlöven kommit som en nytänd dynamitgubbe från start, något som kräver en bra gruppdynamik och ett samtänk innan match.

Anton Björkman pratar om revansch och så är det förstås. Senast lagen möttes, i Ängevi ishall i Forshaga den 20 januari, var det Forshaga som drog det längsta strået. 3-1 vann Forshaga med då, och det har varit otroligt jämnt mellan lagen under vintern. Två segrar vardera och dags att visa vilket lag som över tid är bäst.

Seriefinalen ikväll borde stå över de flesta fredagsmys i Lindesberg och Lindehov borde koka när lagen åker in på isen strax innan klockan 19. Seger och Lindlöven är så nära Playoff man kan komma.

Lindlöven-Forshaga startar klockan 19.00 i Lindehov.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.