Serieledande IF Sylvia gästar Norvalla

NORA. Nora BK måste på något sätt bryta den trend man befinner sig i med endast en poäng på de senaste nio matcherna. Ny chans idag när serieledande IF Sylvia gästar Norvalla.

Nora BK är inne i en djup kris. Man har haft en tung period både på planen och vid sidan av och nedflyttningsspöket kommer allt närmare. Och den negativa trenden måste brytas om inte klubbens sejour i tvåan ska bli ettårig. Med sex matcher kvar att spela måste något hända.

Alla inblandade kring Nora BK har under veckan rensat luften på spelarmöten och med knutna nävar har man enats om att det krävs kamp och moral för att ta de poäng som krävs i seriens slutskede.

Efter önskemål från spelarna kommer Peter Palmqvist och Peter Nilsson att leda laget under resten av säsongen, men Julian Lundberg kommer även fortsättningsvis att ha ansvaret för träningarna.

Till dagens match mot Sylvia är Naj Karlsson avstängd och även David Johanssons medverkan är osäker då han varit sjuk i veckan. Även Joel Nilsson har varit krasslig och är inte disponibel för spel.

Nora BK-IF Sylvia startar klockan 14.00 på Norvalla.

Posted by on 15 september, 2018. Filed under NORA,SPORT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.