Singelolycka mellan Born och Järnboås

JÄRNBOÅS. En singelolycka inträffade på tisdagseftermiddagen på vägen mellan Born och Järnboås. En kvinna fick föras till sjukhus.

Vägen mellan Born och Järnboås, alltså länsväg 771, är för tillfället överrepresenterad vad gäller trafikolyckor. Under tisdagseftermiddagen inträffade en singelolycka i höjd med avfarten till Klacka Lerberg och en kvinna i 70-årsåldern fick föras till sjukhus med okända skador.

Posted by on 18 september, 2018. Filed under NORA. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 kommentarer till Singelolycka mellan Born och Järnboås

 1. Tomas

  20 september, 2018 at 23:39

  Trafikverkets pengar och åtaganden sträcker sig nog bara till den årliga slåttern av dikesslänterna. Sen är väl inte respekten för 70- skyltarna så stor för det går undan över rakorna både morron och kväll. Så var uppmärksam och håll hastigheten så hoppas jag att vi slipper läsa om allt för många olyckor.

 2. moa

  20 september, 2018 at 14:15

  Har länge undrat varför det ska vara växtlighet som är ända inpå vägen längs ”Bomanshytteskogen”! Se och lär av sträckan över Siggebohyttan-Lindesberg, fint brett och växtlighetsfritt efter kanterna. Så skulle det se ut överallt så man slipper se en älg direkt när den kliver ut på vägen, vilket ju är lika med försent.

 3. Tomas

  19 september, 2018 at 23:16

  Det är länsväg 767 som går mellan Born och Hjulsjö.
  771:an är sträckan Klacka-Lerberg – Kärvingeborn.
  På 767:an mellan Born och Klacka-Lerberg inträffar också många viltolyckor med rådjur och älg den här årstiden så det finns anledning att vara försiktig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.