Ska fyra raka segrar bli fem?

LINDESBERG. LIF Lindesberg har ikväll chansen att ta sin femte raka seger när serietvåan Önnered gästar Lindesberg Arena. Men Önnered har visat bra form och blir en svår nöt att knäcka.

– Önnered har ett mer komplett lag nu än tidigare säsonger, säger LIF:s vänstersexa Ricky Nordahl.

Publiken i Lindesberg Arena kan bli kvällens joker eller sjunde spelare. Under de senaste fem matcherna har LIF Lindesberg snittat över 850 åskådare och stödet för LIF har varit stort. Senast, borta mot HK Eskil, hade dessutom ett 70-tal supportrar tagit sig till Eskilstuna en fredagskväll.

– Vi har många tappra supportrar. Det är inte många andra klubbar som hade fått ihop en full supporterbuss efter en liknande säsong som den vi har gjort, konstaterar Ricky Nordahl.

I Göteborgslaget återfinns bland andra Hampus Wanne som något överraskande är klar för Bundesligalaget Flensburg nästa säsong.

Några andra spelare att se upp med lite extra?

– Andreas Ungesson och Marcus Tobiasson är duktiga, säger Nordahl.

När lagen möttes i Göteborg i höstas vann Önnered med uddamålet, 26–25.

– Vi är i en helt annan fas nu jämfört med när vi möttes senast. De ska få göra en riktigt jäkla bra match för att slå oss, säger Ricky.

Inför onsdagskvällens omgång ligger LIF Lindesberg på tionde plats i tabellen, precis ovanför det nedre kvalstrecket. Förutom Önnered har LIF kvar att möta IFK Ystad på bortaplan innan laget avslutar med hemmamatch mot Alstermo 17 mars.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.