Slut på semester för LIF Lindesberg

LINDESBERG. Semestern för LIF Lindesberg är slut. Efter fyra veckors ledighet för spelare och tränare rivstartar nu LIF med träningar, träningsmatcher och andra aktiviteter.

Säsongen närmar sig för LIF Lindesberg och man har i veckan startat upp förberedelserna inför den kommande säsongen. Efter det fyra veckor långa uppehållet rivstartar man nu och bland annat ska åtta träningsmatcher hinnas med innan seriepremiären borta mot RP den 19 september.

En del förändringar i truppen är sedan länge aviserade och klart är att Gustaf Ekström kliver in som ny spelande assisterande tränare till Tobias Pettersson. Gustaf har setts ofta under sommaren på golfbanan, förmodligen för att skapa lite strategisk känsla till spelet och för att via ett offensivt spel på golfbanan hitta en trygghet även i handbollen.

LIF Lindesberg har också förstärkt staben med LIF-profilen Bengt Zetterlund. Zetterlund kommer att fungera som lagledare och alla vet att Bengt är en energispridare med järnkoll på praktiska och administrativa saker och att han kommer att bli en stor tillgång för både spelare och övriga ledare i LIF.

På det negativa kontot meddelas att Micael Nelson avsagt sig sitt uppdrag som herrlagets fystränare inför säsongen 2017/2018. Nelson har arbetat som fystränare i LIF i minst 25 år och har haft en stor del i den utveckling LIF Lindesbergs herrar haft. LIF Lindesberg riktar ett stort tack till Micael Nelson för hans insatser, men meddelar att Nelson kommer att fortsätta sitt arbete som fysansvarig på Idrottscollege.

Följande träningsmatcher kommer LIF Lindesberg att spela:

Sön 6/8 kl 1530: Eskilstuna GUIF (i Lindesberg Arena)

Lör 12/8 kl 1500: HK Country (i Lindesberg Arena)

Fre 18/8 kl 1600: IF Hallby (i Kungsbacka)

Lör 19/8 kl 1500: HK Aranäs (i Kungsbacka)

Sön 20/8 kl 0900: Önnereds HK (i Kungsbacka)

Fre 1/9 – Sön 3/9: Bergslagens Sparbank Cup (i Lindesberg Arena). Spelprogram kommer är ännu inte klart.

Posted by on 29 juli, 2017. Filed under LINDESBERG,SPORT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.