Smärtsamt fall för Lindlöven

LINDESBERG. Lindlöven utnyttjade ett numerärt överläge och tog i den andra perioden ledningen med 3-1 i den viktiga hemmamatchen mot Kalix, men man lyckades inte ta tillvara ledningen och Kalix kunde gå segrande ur striden.

Matchen slutade 3-6 (1-1, 2-3, 0-2).

– Vi var lite för naiva idag, säger Löventränaren Jussi Salo i ett försök till analys. Under den andra halvan av matchen blev det som ett juniorlag.

De flesta som såg matchen håller förstås med Jussi Salo. Den första halvan var riktigt bra och när Johan Persson åkte på en knock-out i slutet av den första perioden, men matchstraff och spel i 5 mot 4 i fem minuter i början av den andra, och det såg väldigt bra ut. Lindlöven gjorde också 2-1 och 3-1 under denna period och anfallarna Tony Pappila och Marcus Fromell dominerade isen stort med ett spel som hör hemma i Allsvenskan.

Den andra halvan av matchen var inte lika bra.

– Nej, och det är jättesurt, säger Jussi Salo. Vi hade möjlighet att göra det här till vår match men spelade odisciplinerat i den andra och blev hårt straffat.

Ny match i morgon, vet spelarna om att de var dåliga under den andra halvan?

– Ja, de vet att det var en dålig andra halva på matchen. Ingen i omklädningsrummet var nöjd, och vi hade ett långt möte direkt efter matchen.

Boden i morgon, ett egentligen bättre lag. Vilket Lindlöven kommer vi att få se?

– Jag tror killarna kommer att vara oerhört taggade i morgon. Ingen var nöjd idag och alla vill visa att vi kan bättre.

Mål Lindlöven: Linus Lundberg 2, Tony Pappila.

Banner

2 Comments

  1. Nja, man kanske kan argumentera att Boden är ett bättre lag på pappret men endast där. I all verklighet sett över säsongen är man inte bättre än Kalix som jobbar hårdare med högre tempo och effektivitet. Tabeller ljuger inte.

  2. Pinsamt dåligt Lindlöven! Jag har aldrig sett ett lag så nonchalant efter en ledning med 3-1. Spelare som ska visa framfötterna visades viks ner sig, med ett C på bröstet och neråt. Riktigt jävla dåligt!!

Kommentera

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.