Snart är det dags

Freddy_bloggDetta kommer att bli ett kort inlägg, då jag har massor jag måste hinna med idag. Den senaste veckan har gått i en rasande fart och i morgon bär det iväg till Belgien och första tävlingen som är redan på lördagen. Men redan idag bär det iväg till Jönköping där jag kommer stanna en natt hos en lagkamrat innan vi åker vidare ner till Helsingborg och möter upp de andra i Teamet. Som alltid när det är dags och börja tävla är det lite smånervöst och detta år är ingen skillnad. Jag har ingen aning om hur jag står mig jämfört med någon annan men jag vet att jag har tränat på bra under vintern och min kropp har varit stark på träning. Så jag ser fram emot få börja mäta min krafter mot de Belgiska cyklisterna och även en del andra svenskar som kommer vara där.
Något som är lite svårt första gången på säsongen när man ska iväg och tävla är att packa, vad ska med, hur mycket ska jag ta med. Normalt sett så är jag ganska duktigt på och få ner allt i mina väskor men igår var det omöjligt. Efter ett antal ompackningar så var allt till slut i väskorna och då slår det mig att jag inte har några civila kläder med mig, så det var bara att börja om. Så vad som normalt sett tar cirka 20 minuter att att packa tog väl närmare timmen igår och jag får väl lov att erkänna att jag fortfarande har en del saker som måste packas ner idag – som glömdes bort igår.
Innan jag drar mig ner mot Jönköping så har jag ett hårt träningspass som ska genomföras så det är nog dags att jag börjar röra på mig. Se till och kika in nästa vecka – då jag kommer ha mycket mer och berätta efter att ha hunnit köra fem tävlingar.
Ha de gött så hörs vi nästa vecka.

1 Comment

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.