Snöfall i Falun knäckte Nitro Nora

FALUN. Nitro Nora BS gjorde en riktigt bra första halvlek mot allsvenska serietvåan Falu BS, men ett ymnigt snöfall i den andra halvleken innebar att ett spelande NNBS fick det svårt. Matchen slutade 4-1 (1-1).

– Vi gjorde en jättebra match, men andra halvleken gjorde att det var tillfälligheter som avgjorde, säger NNBS-tränaren Niclas Holmgren.

Nitro Nora BS gjorde det bra. Efter segern mot Gustavsberg senast fanns både trygghet i spelet och självförtroende i laget när man startade mot Falu BS på onsdagskvällen.

Dessvärre drog man på sig ett matchstraff efter endast 20 minuter och de flesta kan förstå hur det är att spela med en man mindre mot ett av topplagen.

– Vi hade en jättebra känsla inför matchen och hade samma känsla i den första halvleken, säger Niclas Holmgren.

Nitro Nora tog ledningen i den 26:e matchminuten då Jesper Bryngelson kunde sätta 0-1, men Falu BS lyckades trycka in en kvittering precis innan halvtidsvilan.

– I den andra halvleken vräkte snön ner och allt blev slumpmässigt, säger Niclas Holmgren. Det blev tillfälligheter som avgjorde och det passade inte oss.

Ny förlust. Vad gör ni nu?

– Vi måste fortsätta med den känsla vi kom till Falun med. Vi pratade efter matchen och alla tyckte att det finns massor med positiva saker i vårt spel och hur vi agerade i den första halvleken som vi ska ta med oss.

Mål NNBS: Jesper Bryngelson.

Banner

Kommentera

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.