LIF-chefen Ricky Nordahl var inte nöjd på lördagen.

Solidsport fungerar inte

LINDESBERG. LIF Lindesberg har problem med mediapartnern Solidsport. Solidsport är duktiga på att dra matchbiljetten från bankkontot, men sämre på att leverera den match LIF-supporterna betalat för.

-Katastrof, säger LIF Lindesbergs klubbchef Ricky Nordahl. Solidsport kan inte ha blivit tagna på sängen, tycker jag.

Det blev ingen premiärmatch mellan Hammarby och LIF Lindesberg via den nätsändning som samarbetspartnern Solidsport utlovat – och sålt. Sändningen brakade samman och kom aldrig igång, men alla som satt framför datorn eller via streamad tv såg matchbiljetten försvinna från bankkontot.

Många inloggade, däribland 24i:s redaktör, spydde galla över Solidsport när sändningen inte gick att få igång, men problemen är inte nya. Under den förra säsongen var problemen exakt desamma och företaget Solidsport har uppenbarligen satsat mer på att kunna ta betalt än att leverera det kunderna vill ha.

-DPlay hade exakt samma problem när fotbollssäsongen drog igång, säger Ricky Nordahl. Alltså problem med att aktiviteten ökade enormt. Alltså borde Solidsport ha rustat för något annat, speciellt när det är ett bolag som nyttjat dessa tider kontra andra.

PS. 24i kunde inte se matchen via den köpta sändningen för 79 kronor på Solidsport, men såg matchen på Hammarbys facebooksida. DS.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.