Sommargåva till alla kommunanställda

LINDESBERG. Som en uppmuntrande gest har kommunstyrelsen i Lindesberg enhälligt beslutat att ge alla kommunanställda en sommargåva på 300 kronor. Gåvan kommer att delas ut innan semesterperioderna drar igång.

-Gåvan är dels tänkt till att visa vår uppskattning för personalens slit under pandemin och samtidigt kommer vi att stärka våra företag i kommunen, säger kommunstyrelsens ordförande Irja Gustavsson (S).

Irja Gustavsson har under hela våren berömt det arbete som kommunens personal gjort under Corona-pandemin. Och när förslaget om en sommargåva presenterades i kommunstyrelsen var samtliga partier positiva.

-Vi har så otroligt duktiga medarbetare och vi tyckte att de var värda den här sommargåvan, säger Irja Gustavsson. Gåvan blir en check värd 300 kronor och som man kan handla för hos alla kommunens företag.

Beslutet om sommarchecken togs på tisdagen och exakt när den kommer att delas ut är ännu inte klart, men klart är att checken kommer att vara giltig till och med september.

Omkring 3000 checkar räknar man med att dela ut och kostnaden, cirka 900000 kronor, tas ur kommunstyrelsens medel.

1 Comment

  1. Vilken fin och bra ide! Hoppas Nora följer och visar uppskattning för oss som jobbar i kommunen och så att vi kan ge vidare till företagarna.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.