Sparbanken stöttar den lokala handeln

BERGSLAGEN. Bergslagens Sparbank väljer att stötta den lokala handeln och skickar ut årets sparbanksbonus från Bergslagens Sparbank redan nu. Värdechecken som skickas ut gäller ända till den 30 september och betyder att de som insjuknat eller tillhör en riskgrupp kan vänta med att handla tills smittorisken minskat.

Bergslagens Sparbanks initiativ innebär att drygt 10000 Nyckelkunder får sin personliga check på 100 kronor hem i brevlådan redan nu. För den lokala handeln innebär det en dryg miljon extra när pengarna behövs som mest. Just nu, i coronatider, innebär checken att man tillför den lokala handeln drygt en miljon kronor.

– Bergslagens Sparbank är en sparbank med starkt lokalt fokus. Vi finns till för att göra nytta för våra kunder och bidra till att främja bygdens utveckling. Därför är det självklart för oss att belöna våra trogna Nyckelkunder med vår Sparbanksbonus. I år betalar vi ut bonusen tidigare än vanligt, för att stötta den lokala handeln när den som bäst behöver det, säger Cecilia Jeffner, vd på Bergslagens Sparbank.

Värdechecken gäller till den 30 september 2020 hos de butiker som tackat ja till att medverka i aktiviteten.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.