Sportchefen Roger Larsson avgår

Roger_Larsson_breddLINDESBERG. Lindesberg Volleys sportchef och mångsysslare Roger Larsson avgår. Detta meddelade klubbens tillförordnade presstalesman Dan Walterson på fredagskvällen.

I ett pressmeddelande på fredagskvällen avser Lindesberg Volleys tillförordnade presstalesman Dan Walterson att reda ut de frågetecken som funnits under några dagar. Men exakt vad som händer nu är omöjligt att läsa ut av pressmeddelandet.

Lindesberg Volley medger att man inte uppfyllt Migrationsverkets krav gällande Nadya Greseva för uppehållstillstånd, men skriver att Nadya fått 100 procent om man räknar totalt. Om ersättningen kom från en eller flera arbetsgivare trodde inte klubben hade någon betydelse.

Walterson skriver att klubben nu ska vidta de åtgärder som krävs baserat på den utredning som gjorts. Vad detta innebär framgår inte.

Dan Walterson skriver också i pressmeddelandet att Lindesberg Volley rådde Nadya Greseva att resa hem när Migrationsverkets beslut blev känt och att hon därmed inte är utvisad.

24i har i nuläget inte någon kommentar från den avhoppade sportchefen Roger Larsson.

2 Comments

  1. Jag håller med Gert!
    Hela styrelsen, med kommunalrådet i spetsen, ska avgå! Det är inte på något vis bättre att lura Skattemyndigheten än att lura Migrationsverket. Och framförallt lurar man ju den anställda!
    Nej sådant hör absolut inte hemma bland kommunpolitiker!

  2. Borde inte hela styrelsen avgå? En kommunpolitiker med hög tjänst (kommunalråd) har ju försvarat sig med att det var för att slippa arbetsgivaravgifter. Jag hade större förtroende för våra politiker i fråga om att gå runt lagar och lura staten på i demokratisk ordning fastställda avgifter.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.