Sprudlande vårkänslor med Andra Ord

LINDESBERG. Vad vårkänslor är beror på vem som beskriver känslorna. Kören Andra Ord gav publiken sin tolkning av ordet vårkänslor och garanterat var ingen oberörd när Andra Ord gav sin vårkonsert i Lindesbergs församlingshem på lördagskvällen.

24i gjorde en snabb visit på Andra Ords vårkonsert på lördagskvällen och av publikreaktionerna att döma var konserten en succé från den första anslagna tonen.

Inledningen med ”Praise be to God” nådde alla, men det var i det andra numret, när Ulrika Green Gustavsson sjön ”För kärlekens skull” som publiken förstod att – nu var det riktiga vårkänslor. Efter Ulrikas nummer var alla mentalt och musikaliskt på plats och kören kunde ta ut svängarna.

Numret efter, ”Praise You”, framfördes som en duett med Ann Nyström och Maria Jonsson och fick publiken i församlingshemmet att börja röra sig i stolsraderna och dessutom börja klappa i takt. Kvällen var nog räddad redan då.

Tyvärr fanns inte tid för 24i att se hela konserten, men 24i gissar att det är en stolt och glad kör som nu summerar sin vårkonsert. Konferencier var Andra Ords Maria Persson och ensembleledare var Sofia Nordlund. Musiker under konserten var Magnus Strandberg, Magnus Sjöqvist och Fredrik Kjellgren.

 

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.