Stadra Teater lättar upp höstmörkret

NORA. Stadra Teater med Magnus Wetterholm i spetsen gör vad man kan för att lätta upp höstmörkret. Den 17 och 18 november ger man därför teaterkonserten ”Det var den 17 november” på Nora Teater. På scenen står estradören Magnus Wetterholm och musikerna Johan Graden och Niklas Sundén.

Magnus Wetterholm har under många år burit på sånger som måste få sjungas, på uppslag och drömmar, på texter och toner fyllda med humor, vemod och längtan.

Så skriver Stadra Teater i ett pressmeddelande inför teaterkonserten ”Det var den 17 november”, och förklarar att det handlar om sånger från Finlandssverige ur Bengt Ahlfors hand, av holländska kabaréartister, tango från Argentina samt sånger från Frankrike och Amerika. Det kommer också att bli en del Jacques Brel, som följt Magnus sedan 80-talet.

Tillsammans med Magnus Wetterholm finns alltså Johan Graden på piano och Niklas Sundén på dragspel med i föreställningen och många känner kanske igen dessa herrar. De spelade under många år ihop med Rikard Wolff och följde honom såväl på turnéer som på Stockholms stadsteater och vid den berömda Piaf-föreställningen som spelades in för tv i Rikards hem.

”Dessa musiker och denne estradör ger två föreställningar i den mörka novembermånaden. Med vilja att lysa upp och värma en publik på Nora Teater. Med förhoppning om att kunna berätta om vänskap, längtan och drömmar. Med musik som värmer såväl själ som sinne.”

”Det var den 17 november” spelas den 17 november klockan 18.00 och den 18 november klockan 16 på Nora Teater. Biljetter finns på nortic.se eller i Teaterfoajén i Nora, 0587-31 13 05.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.