”Steff” utsedd till Årets klubbchef i Sverige

i HÄLLEFORS B/LINDESBERG/SPORT

TYLÖSAND. Stefan Leskinen, klubbchef på Lindesbergs Golfklubb, har fått en utmärkelse som inte går av för hackor. ”Steff” utsågs nämligen i veckan till ”Golf Manager of the Year”, Årets klubbchef, av Golfadministratörernas Förening i samband med årsmötet i Tylösand under början av veckan.

– Det känns jättekul, säger Stefan Leskinen. Det här är ett riktigt erkännande för att vi är på rätt väg.

Stefan Leskinen går in på sitt tredje år som klubbchef för Lindesbergs Golfklubb och de flesta medlemmar kan intyga att mycket hänt under de här åren.

– Det handlar, tycker jag, om att vara ödmjuk inför vem en golfbana ska vara till för, säger Leskinen. Det här handlar verkligen inte bara om mig, utan även om styrelsen, de anställda, våra samarbetspartners och våra medlemmar.

Stefan Leskinen menar att alla klubbar jobbar utifrån sina förutsättningar och att de fem nominerade till utmärkelsen ”Årets klubbchef” därför är svåra att jämföra.

– Jag tror att olika anläggningar har olika typer av klubbchefer, säger Stefan. Men vi bryr oss om de som finns inom 15 minuters avstånd och vi försöker utveckla samtidigt som vi håller det vi lovar.

Senast förra säsongen var det en padelbana som uppfördes på golfbanan och under 2018 kommer ett mindre hotell att byggas.

– Nytt är kul och kul är kul, säger Stefan med ett leende. Men tittar man på den undersökning som gjorts på våra klubbar i Sverige så ligger vi i topp när det gäller hur många medlemmar som skulle rekommendera Lindesbergs Golfklubb till andra.

Många medlemmar håller säkert med om att atmosfären har förändrats på Lindesbergs Golfklubb under de senaste åren och Stefan Leskinen är medveten om att den atmosfären måste bestå och bli ännu bättre.

– Vi finns ju till för våra medlemmar, säger Steff. Samtidigt är vi bara i början av vår resa.

1 Comment

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.