Stöldgods anträffat i Rockhammar

ROCKHAMMAR. En polispatrull arbetar just nu i en fastighet i Rockhammar, där stöldgods från ett inbrott under natten har återfunnits.

I morse klockan 07.21 upptäcktes att en butik på Stenstavägen i Rockhammar hade varit utsatt för inbrott under natten. Det var i morse inte känt vad tjuvarna kommit över, men polisen undersökte brottsplatsen i hopp om spår.

Under eftermiddagen anträffas dock stöldgods från inbrottet i ett trapphus på Handsmedsgatan i Rockhammar, och i samma fastighet ska ett inbrott ha ägt rum i en källare.

Det kan nog sägas direkt att inbrotten i Rockhammar inte ens har en anknytning till Ocean’s Eleven eller att George ”Danny” Cloney skulle vara en typfigur till inbrotten. Polisen har inte ännu gripit någon misstänkt, men vid inbrott av det här slagen brukar ett plus ett bli två och gärningsmännen kommer sannolikt att gripas.

Posted by on 29 november, 2017. Filed under LINDESBERG. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.