Storseger för Nora BK mot Köping

Arkivbild.

KÖPING. Nora BK visade att man är ett topplag när man på fredagskvällen bortabesegrade Köping FF i en måstematch mot ett lag som strider för sin division 3-existens. Matchen slutade 1-5 (1-4) efter fyra (!) mål av Haris Ordagic.

Botteninblandade Köping ikväll och botteninblandade Sunne om en vecka. Normalt två riktigt tuffa matcher där underskattning kan göra motståndarna till storlag. Men Nora BK har visat styrka i just de matcher som gäller mest.

– Vi pratar inte så mycket i de termerna, säger tränaren Mårten Eriksson. Vi spelar på. Vi har många unga spelare och jag tror det är det bästa receptet. Vi hade en riktigt bra träning i onsdags och jag hade det här på känn.

Köping ställde dock inte upp som om man mötte serieettan och efter 9 minuter var ställningen 1-2, sedan Haris Ordagic gjort två mål. David Johansson gjorde 1-3 på straff i matchminut 26 och Haris Ordagic utökade till 1-4 i minut 33 och matchen var förstås avgjord redan då. Haris kunde dessutom fastställa slutresultatet med kvarten kvar då han nickade in 1-5.

– Lite oväntat att Haris skulle kliva fram ikväll, men inte mig emot, säger Mårten Eriksson. Han har haft lite hemlängtan och inte varit på sitt bästa humör på sistone, men målen ikväll var ju typiska Haris-mål.

Posted by on 11 augusti, 2017. Filed under HÄLLEFORS B,NORA,SPORT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.