Storstryk för LIF Lindesberg i premiären

HELSINGBORG. Kanske trodde LIF Lindesberg att man åkte de 50 milen till Helsingborg för lite fredagsmys? Hemmalaget OV Helsingborg antog dock inte LIF:s inbjudan till fredagsmys och utklassade istället LIF med 38-22 (19-11).

Kanske var den första matchen den svåraste? OV Helsingborg var bättre på allt och LIF Lindesberg måste visa upp en helt annan inställning. LIF-försvaret såg ut som ett pojklag och av det tränaren Ivica Zubac sagt i förväg; ”Det ska göra ont i 60 minuter att möta LIF Lindesberg”, syntes ingenting. Några av spelarna såg nonchalanta ut och inställningen var allt annat än bra.

Man ska förstås inte såga ett lag efter en match, men så här får det verkligen inte se ut. I försvaret var LIF-spelarna snälla som teddybjörnar och stod ofta på hälarna på linjen och hade inte en chans när OV-anfallarna tryckte på. Framåt fanns inte tillstymmelse till tryck och i stillastående spel såg LIF ut precis som i början av fjolårsserien.

24i återkommer om vi får tag på någon nere i Helsingborg.

Mål LIF: Fatlum Ahmeti 5, Albin Järlstam 3, Jesper Jakobsson 3, Karl Zetterlund 2, Axel Magnusson 2, Lucas Lidbeck 2, Filip Ottosson 2, Jesper Nilsson 1, Bashkim Gashi 1, Martin Boija 1.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.