David Batra visade upp flera olika ansikten.

Succé för After Work med David Batra

David Batra visade upp flera olika ansikten.

LINDESBERG. Det nya konceptet med After Work och mat på tre av Lindesbergs restauranger och därefter David Batra på Lindeskolans scen kan bara sammanfattas på ett sätt – succé.

Mätta och belåtna slöt folk upp i Lindeskolans aula efter att ha ätit på Salute, Lindesbergs stadshotell eller Restaurang Krydda. David Batra skulle stå på scenen och en bättre avslutning på en After Work är svår att hitta.

David Batra är anspråkslös i sätt att vara på scenen och skämten går bara enstaka gånger under bältet, men ett otroligt träffsäkert framträdande.

Batra inledde med att berätta om föreställningen om föreställningen Elefanten i rummet, som handlar om hustrun och före detta moderatledaren Anna Kinberg Batra, men Batra fick snabbt 24i att känna sig som Elefanten i rummet. Batra antydde att 24i lät som en tysk XXX-sida och att tyskarna skulle bli mycket besvikna när de fick se bilder på en svenskindier – fullt påklädd.

Han drev friskt med sin hustru och andra politiker och hade, när AKB var nära att bli stadsminister, en förhoppning om ett stadsbesök i Sverige med Donald Trump och hustrun Melania. När AKB och Trump skulle diskutera världsviktiga frågor i Rosenbad skulle David ta med Melania till Lindex för en shoppingtur.

Publiken skrattade konstant under hela Batras föreställning och många hoppas nu att Besök Linde arrangerar fler After Work.

– Restaurangerna har varit väldigt positiva och de flesta verkar tycka att det här kan vara ett bra koncept, sade arenachefen Sharon Almström.

Knappt 400 personer såg föreställningen med David Batra.

1 Comment

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.