Erik Broman gjorde det avgörande målet mot Väsby i onsdags. Nya mål idag?

Succéstart för Lindlöven i premiärmatchen

KUMLA. Lindlöven har inte gjort speciellt mycket för att marknadsföra sig eller skapa förväntningar inför seriestarten, men väl där blev det succé. Kumla på bortais brukar vara säsongens kanske svåraste matcher, men årets premiär blev kattens lek med råttan.

Kumla-Lindlöven slutade 3-6 (1-2, 0-4, 2-0).

Inför en seriepremiär brukar nerver vara en viktig ingrediens, men Lindlöven tackar nog ikväll Erik Broman för att dessa nerver bara fanns med under halvannan minut i premiärmatchen mot Kumla.

Innan den första minuten var spelad hade Erik gett Lindlöven ledningen och redan i nästa byte utökade samme Broman Lindlövens ledning. Snacka om drömstart.

Ledningen reducerades till 1-2 innan perioden var till ända, men Lindlöven visade i den andra att lagen spelar på två olika nivåer. Kumla var chanslöst och Lindlöven vann mellanakten med 4-0 och matchen var förstås avgjord innan ismaskinisten var klar med spolningen till den sista perioden.

Kumla jagade förstås på i den sista, men Lindlöven bevakade sin stora ledning och Kumla kunde jaga in två tröstmål.

Flera år sedan Lindlöven öppnade serien på ett lika positivt sätt som i år och nu kanske organisationen runt Lindlöven kan locka publiken till Lindehov på onsdag då tippade bottenlaget Surahammar gästar Lindehov.

Mål Lindlöven: Erik Broman 2, André Dahlqvist 2, Carl Skärström, Alexander Kovalonok.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.