Christoffer Anrén mot Visby Roma i februari.

Totte klar för tredje året i Lindlöven

LINDESBERG. Det blir en tredje säsong i Lindlöven för Huddinge-bördige Christoffer ”Totte” Anrén. En kontraktssignatur som sportchefen Tomas ”Osten” Östlund värderar väldigt högt.

-Han är enormt viktig, säger Östlund. En rivig, lojal spelare med en otroligt stor arbetskapacitet.

Den första säsongen i Lindlöven var sådär, med en 19-årig Anrén som kom till Löven med en juniors spelstil. Jätteduktig i det offensiva spelet, men med rejäla brister i det defensiva spelet.

-Jag kan bara hålla med, säger Tomas Östlund. Men under den här vintern visade Totte att han kan spela seniorhockey på hög nivå.

24i instämmer efter att ha efterlyst ett mer moget spel under debutsäsongen i Lindlöven. Christoffer Anrén är en ovanlig hockeyspelare som överraskar motståndarna med en vinnande skridskoåkning och fin klubbteknik i skarpa lägen.

-Totte är som en sån där konstgjord kanin, skrattar Tomas Östlund. Det är bara att skruva upp honom, så åker han ut och gör jobbet. Han är obekväm att möta och det finns få som honom. Dessutom alltid glad och trevlig.

Christoffer Anrén är 21 år och hockeyfostrad i Huddinge. Därefter blev det Växjö Lakers unders gymnasieåren innan Lindlöven blev Christoffers första seniorklubb.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.