Trafikolycka vid Lilla Mon

NORA. En trafikolycka har inträffat på länsväg 244 i Norakorset strax innan Lilla Mon. Flera fordon ska vara inblandade.

Klockan var 16.32 på Annandagen när larmet om trafikolyckan gick ut. Uppgifterna om olyckan är knapphändiga, men enligt de koordinater som SOS Alarm har skickat ut har olyckan inträffat där avfarten från riksväg 50 går ihop med länsväg 244 i riktning mot Nora.

24i har i nuläget inga detaljer om olyckan och uppdaterar om ytterligare information kommer in.

Posted by on 26 december, 2017. Filed under NORA. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

7 kommentarer till Trafikolycka vid Lilla Mon

 1. moa

  31 december, 2017 at 11:22

  S Johansson är du riktig eller!? Det jag ”förespråkar” är att man inte uttalar sig om saker som man inte vet ett skit om! Som det ser ut nu så menar ju du att i denna olycka så var alla fulla/knarkpåverkade och då luktar ju lite förtal i min känsliga snok! Om det står någonstans att det var påverkade förare i dessa bilar så backar jag ödmjukt men då vill jag gärna få lite bevis på detta.

 2. S Johansson

  30 december, 2017 at 19:38

  Moa

  Vad jag förstår förespråkar du ”policy”, dv att endast högsta cheferna i Nora får uttala sig om
  ”singlandet” i olika diken.

  Då kan ju Na lägga ned ”blåljus”, mm känsliga artiklar.

  Om man totalmörkar problemet, finns det ju inte !

 3. moa

  30 december, 2017 at 11:47

  S Johansson, vad har du för belägg/bevis att det är fylla/knark inblandat i VARJE trafikolycka runt Nora? Om du INTE har några belägg/bevis för att det är fylla/knark inblandat i VARJE trafikolycka runt Nora så ska du bara ta och knipa igen kakhålet av RESPEKT för de inblandade och deras anhöriga!

 4. S Johansson

  29 december, 2017 at 14:02

  Moa

  Skulle verkligen vara skönt om man helt enkelt mörkade knarkandet och fyllan i Bergslagen.

  Visst är det jobbigt, att inte få ha fyllan i fred, utan att det skall skrivas på näsan, att man kör omkring lite full !

  Att bosätta sig i Nora och arbeta i Örebro, innebär att man tar en hel del risker, när man skall till jobbet. Knarkande och fulla galningar, är numera legio, utefter 50-an.

  Nora kommuns ”utvecklingsstrateger” får nog börja i saneringsbranschen och se till att pendlingen kan ske smidigt och riskfritt.

 5. moa

  29 december, 2017 at 12:14

  Ser man att det är 1 kommentar under ett inlägg om en trafikolycka runt Nora så nog f-n kan man till 110% sätta sina sista pesetas på att det är S Johansson som spyr ur sig sina j-vla floskler om fylla, knarkande och en urusel kommunledning! SÅ J-VLA TRÖTTSAMT, ORKA!!!

 6. Julenissen

  29 december, 2017 at 12:04

  S Johansson
  Förstår inte varför du gång på gång får dina fullständigt obegripliga kommentarer publicerade.
  Oftast verkar det som om du är ”full och knarkad upp över öronen” när du skriver dem!

 7. S Johansson

  28 december, 2017 at 14:48

  Förstår inte varför det blir en rubrik, i Na alla nyhetsmedia ? (tysthetsmedia)

  Folk kör ju numera fulla och knarkade över öronen.

  Nora ligger ju i framkant, när det gäller knarkande. Vore kul om kommunförvaltningen lade lite pengar på att stoppa ”fylleknarkande” ute på vägarna till Örebro.

  Pendla till Örebro och dra in pengar till Noras knarkförvaltning, verkar inte vara optimala för att slå ned bopålarana. Blir det dessutom en helt socíalistisk skola, där ”bratsen” kan gå in till mamma och klaga på lärarna, tja då blir nog Nora kvar i botten av rankningslistan.