Hanna Fridhamre

Träning och resultat

Hanna Fridhamre
Hanna Fridhamre

Jag satt i helgen och tänkte tillbaka på hur min träning har gått och om den har gett resultat. Jag började ju satsa och träna på gym i augusti, så nu har jag alltså tränat på detta sätt i hela 6 månader. Så här länge har jag aldrig förut hållit ut vilket gör mig otroligt stolt.

Nu till resultaten, har jag fått några? Mina mål är ju

  • Bygga muskler
  • Bli strakare både fysiskt och psykiskt
  • Bli snabbare i min löpning
  • Kunna löpa längre (2,1 mil)

Byggt muskler har jag vilket glädjer mig, det ser både jag men också andra. Fick en härlig kommentar på ett boxpass där min sparringpartner sa att hon behövde träna mer om hon skulle orka träna med mig. Det är ju ändå ett gott betyg.  Jag har även gått från 10 kilo på stången då jag tränar crossmix till 17 kg!

Jag har blivit starkare i hela kroppen, jag har fått en bättre hållning och jag har även blivit starkare psykiskt då jag känner att jag lyssnar på vad min kropp säger.

Löpningen är svårare att se skillnad på då jag inte fokuserat så hårt på den pga. årstid, väder m.m.

Så nu har jag satt mig ned för att jobba fram nya mål eller snarare delmål för att komma dit jag vill. För ännu är jag inte där. Nu ska jag

  • Bygga vidare på mitt muskelbyggande
  • Forstsätta jobba speciellt på den mentala biten
  • Börja löpa mera regelbundet och satsa mer på löpning
  • Börja löpa längre sträckor, över 10 km

Jag börjar så smått längta till våren då det blir lättare att springa. Det funkar ju nu med men är lite mera besvärligt. Med våren kommer även loppen, och dem ser jag verkligen fram emot. Det ska bli kul att få tävla lite och mäta sig med andra, samt att ha något mer att träna inför. Som jag skrivit förr så är ju jag en målmänniska, behöver en morot att träna emot. Det roliga nu är ju att jag har fått in träningen som en stor del av mitt liv vilket gör att moroten inte behöver vara lika stor.

Jag har aldrig trott att det har varit möjligt för mig att komma hit där jag är idag träningsmässigt, men med en stor klapp på axeln har jag insett att jag kan! Om man verkligen vill och är beredd på att jobba hårt för det, för det kommer inte gratis, så går det. För alla! Men än är jag inte färdig utan nu lägger jag i en högre växel.

Så här bra tränad har jag aldrig varit och det glädjer mig och gör mig stolt!

Hur går det för er andra? Hur ser era resultat och mål ut?

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.