Tre Barytoner ger konsert i Nora

NORA. Nu kommer Tre Barytoner till Bergslagskyrkan i Nora. Söndagen den 15 april bjuder de på en konsert fylld med sångglädje, men också med fokus på Barnmissionens hjälparbete runt om i världen. Detta händer i söndagens förmiddagsgudstjänst.

Tre Barytoner är en sjungande trio bestående av Bo Wallenberg, Mikael Joumé och Mikael Järlestrand. Tillsammans har de gett ut flera skivor, varav den senaste – Väckelsetoner – släpptes i somras.

Trion bjuder på sång och musik av hög kvalitet. Mikael Järlestrand är en av Sveriges mest kända kristna sångare. Mikael Joumé har studerat vid Det Kongelige Musikkonservatorium i Köpenhamn och har tidigare arbetat på Malmö Opera, men är numera biträdande generalsekreterare för Barnmissionen. Bo Wallenberg är generalsekreterare för Barnmissionen och varvar sångglädje med humor, passion och hjärta för organisationens hjälparbete.

– Vi kommer inte för att underhålla, utan för att sjunga tillsammans med publiken i sånger som de flesta känner igen. Vi vill värna om den gamla kristna sångskatten, där sångerna berättar om människors liv, berättar Bo Wallenberg.

Förutom sång och musik blir det information om Barnmissionens arbete för att hjälpa utsatta barn i 14 länder runt om i världen.

BERT PARSMO

FOTNOT: Tre Barytoner är kopplade till Barnmissionens livräddande arbete för utsatta människor i 14 länder p̊å tre kontinenter.

Kommentera

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.