Nye backen Jesper Alasaari försvinner till BIK Karlskoga, men en ny back är på ingång.

Tre nya viktiga poäng för Lindlöven

SURAHAMMAR. Lindlöven gjorde det man skulle och vann onsdagens bortamatch mot Surahammar. Lindlöven var det bättre laget och siffrorna måste anses vara rättvisa.

Matchen slutade 1-6 (0-2, 0-2, 1-2).

Lindlöven gjorde en mycket disciplinerad match borta mot Surahammar på onsdagen. Trots en förväntad seger spelade man kallt och coolt och hemmalaget hade, trots ganska bra spel, svårt att mäta sig med Lindlöven.

Lindlöven vände något av en negativ trend när man höll spelet där man vill ha det. Normalt, de senaste säsongerna, har man tagit varje chans – som om det handlat om en kvalplats till Allsvenskan – men nu var Löven så coolt att Surahammar inte riktigt visste hur man skulle agera.

Surahammar har en rad bra spelare och man har passnings- och tekningsvirtuosen Conny Strömberg, men Lindlöven har ett konsekvent arbetande lag som egentligen aldrig gav Surahammar någon chans.

Backarna i Lindlöven måste få en eloge, då man är så få och backen André Dahlqvist noterades för två mål. Jesper Broeng var felfri, nye Jesper Alasaari visade varför han spelat i SHL med Färjestad, Daniel Nilsson hör hemma i Allsvenskan där också övriga backar har chansen att hamna.

Segern var aldrig i fara. Lindlöven styrde den här matchen precis som man ville och spelare som Alexander Kovalonok visade att man vann rättvist.

Nästa match spelas på söndag hemma mot Eskilstuna Linden, en riktigt viktig match.

Mål Lindlöven: André Dahlqvist 2, Max Lalander, Christoffer Anrén, Maksims Semjonovs, Jesper Alasaari.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.