Tre raka hemmamatcher för Löven

LINDESBERG. Tre raka hemmamatcher väntar Lindlöven. Med start ikväll onsdag kommer Grums, Forshaga och Mariestad på besök till Lindehov under en intensiv vecka – som kan ge en del överraskande resultat.

Lindlöven har haft en strulig höst och med åtta matcher kvar att spela har man 7 poäng upp till en eftertraktad femteplats, som skulle innebära spel i Allettan efter jul. Men fortfarande kan mycket hända.

Lindlöven vann senast, borta mot Skövde i söndags, och möter ikväll femteplacerade Grums, ett Grums man besegrade med 3-0 borta för någon månad sedan. Seger ikväll och vinden kan vända totalt.

Efter förlusten hemma mot Arboga för en vecka sedan var det många som räknade bort Lindlöven ur striden om en plats i Allettan, men samtidigt som en hel del luft gick ur släppte förstås spänningar och förväntningar. Seger ikväll och Lindlöven kan bli en raket i avslutningen av grundserien.

Lindlöven kommer dock till start med ett skadedrabbat lag. Tunga avbräck som Niklas Lihagen, Max Lalander, Filip Bergmark och Jesper Wiberg påverkar förstås, men samtidigt får nya Jonathan Rodensjö och Albin Gunnarsson chansen att presentera sig för hemmapubliken.

– Nu väntar Grums i ännu en nyckelmatch, jag hoppas att vi kan bjuda publiken på en riktigt härlig hockeymatch där vi håller oss till vad vi har kommit överens om och jobbar riktigt hårt, just den biten gav 3 poäng i Skövdematchen. Jag hoppas också att Lindeborna kommer på matchen ikväll och hejar fram oss till 3 poäng, säger Lindlövens tränare Jens Brändström på Lindlövens hemsida.

Lindlöven-Grums startar klockan 19.00 i kväll i Lindehov.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.