Tre sköna poäng för Lindlöven

Löven_Falun1
Simon Hermansson blev tremålsskytt.

SÄTER. Lindlöven tog sin andra trepoängare i seriespelet när man på söndagskvällen besegrade Skedvi/Säter på bortaplan. Matchen slutade 3-7 (1-2, 2-2, 0-3).

I händelsernas centrum centern Simon Hermansson, målskytt tre gånger och utvisad tre gånger.

Lindlöven började matchen mot Skedvi/Säter på ett övertygande sätt. Adam Björklund gav Löven ledningen redan efter 3.35 och efter det att hemmalaget kvitterat ordnade Johan Persson till en ny ledning i slutet av perioden, snyggt framspelad av Niklas Nooni och Jesper Ekengren.

– Vi spelade riktigt bra, säger assisterande tränaren Tomas Östlund. Det blev lite Hawaii i slutet av både den första och andra perioden, men när vi spelade så som vi ska såg det bra ut. Rakt, enkelt och med bra fart.

Andra perioden slutade 2-2 efter mål av Simon Hermansson och Daniel Olsson Fromell och i den tredje perioden var det inget snack om saken. Simon Hermansson satte två puckar och Alexander Kovalonok fastställde slutresultatet.

– Det var riktigt skönt att stå i båset idag och bara vänta på att vi ska vinna, säger Östlund. Idag kändes det aldrig oroligt.

Många var bra enligt Tomas Östlund. Plus till målvakten Alexander Sahlin, Jesper Ekengren, Henrik Resin, Ludvig Andersson, Johan Persson, Joakim Olsson Fromell, Alexander Kovalonok och Jesper Persson.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.