Tredje raka även för LIF Lindesberg?

LINDESBERG. Precis som Lindlöven har LIF Lindesberg idag chansen att ta sin tredje raka seger. På besök till Lindesberg Arena kommer i eftermiddag tabellsexan Amo HK och gästerna vill säkert vända bortaförlusten mot Tyresö senast till en seger idag.

-Jag tror att vi vinner, säger högernian Herman Bosson. Vi har spelat bra och har ett bra lag, men vi har inte riktigt fått resultaten med oss.

Samtidigt som Lindlöven spelar hemmamatch i Lindehov ska alltså LIF Lindesberg försöka ta sin tredje raka seger. Man har visat tuffhet och attityd i de senaste matcherna och man sannolikt gärna fortsätta på vinnarspåret.

Innan seriestarten varnade en hel del experter för Amo HK (tidigare Alstermo) och laget har sedan dess visat upp ett svårforcerat försvarsspel, och samtidigt ett anfallsspel som gör få mål. Endast Boden gör färre mål, men på försvarssidan är det endast serieledande Aranäs som har släppt in färre.

Viktigt för LIF Lindesberg att våga spela sitt eget spel med ett högre tempo än Amo och att man inte låter sig luras in i ett för lågt tempo.

LIF Lindesberg-Amo HK startar klockan 17.00 i Lindesberg Arena.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.