Alexander Sunnefors var bäst i Lindlöven.

Tröttkört Lindlöven förlorade klart

SURAHAMMAR. Ett tröttkört Lindlöven orkade inte hålla samma tempo som ett formstarkt Surahammar. I Surahallen kunde hemmalaget vinna klart på söndagen.

Surahammar-Lindlöven slutade 4-0 (1-0, 1-0, 2-0).

Surahammar modell 2021 är inte detsamma som under hösten. Man har sedan hösten tagit in en trio kanadensare och ett par spelare ytterligare och laget är betydligt bättre än tidigare. Med de nya, unga spelarna har man fått in en fin energi och Surahammar är idag ett topplag i vårserien.

Lindlöven hade inte alls den energi som skulle ha krävts den här söndagen. Inte så att man blev utspelat, men med lite smågriniga spelare och inte alls med den energi Sura visade upp, var man aldrig riktigt nära.

Lindlöven fick chansen i underläge 0-2 i den sista när Surahammar fick en spelare utvisad, men då visade Lindlövens stjärna Alexander Kovalonok dåligt omdöme när han tacklade Suras Samuel Lidström våldsamt och fick en tvåa.

Alexander Sunnefors var förmodligen den i Lindlöven som bäst gjorde jobbet denna dag, mestadels i det dolda men ändå.

Lindlöven är nu spelledigt till nästa söndag då man möter Kumla på bortais. Ljuset i mörkret är dock att man fortfarande leder serien, en poäng före Surahammar.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.