Tuff uppgift väntar LIF Lindesberg idag

LINDESBERG. Önnered på bortaplan är ingen lätt uppgift för något lag, men det är vad som idag väntar LIF Lindesberg. Kan oavgjort hemma (29-29) förbättras i eftermiddag?

Efter den mindre lyckade återstarten efter jul- och nyårshelgerna har LIF Lindesberg tagit två övertygande tvåpoängare och självförtroendet borde vara på topp efter 46 gjorda mål senast hemma mot Rimbo.

LIF:s offensiva form är alltså god och kanske kan Önnereds betecknas som det motsatta. Förra helgen lyckades man bara göra 20 mål mot RP Linköping och åkte hem med en poäng efter 20-20. Klart underkänt för ett lag som Önnered.

Önnered har fått respekt i vinter genom ett riktigt bra försvarsspel och när laget spelar bra slår man vilket lag som helst i serien.

– Att handboll är en kampsport vet vi och då gäller det att visa varandra att man måste offra sig. Och det var ett pris många inte ville betala i senaste matchen. Nu är det ny match på lördag, och vill vi fortsätta spela handboll i april så är två poäng nödvändiga mot Lindesberg, säger Önnereds chefstränare Tommy Atterhäll på klubbens hemsida.

Önnered-LIF Lindesberg startar klockan 14.30 i ”ÖHK-Templet” i Västra Frölunda.

Banner

Kommentera

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.