Två nya backar till Lindlöven

LINDESBERG. Lindlöven fortsätter sin satsning inför nästa säsong och gjorde på onsdagen klart med backarna David Berg och Ludwig Andersson.

Det är precis enligt vår plan, säger John Falck i Lindlövens sportgrupp. Vi har i år byggt laget med fokus på att förstärka defensiven.

UtskriftDet är två riktigt bra nyförvärv som Lindlöven nu presenterar. Från nyblivna elitserielaget Örebro kommer David Berg, 20 år.

– David är en stor talang, skridsko- och spelskicklig back som tillhört Örebros A-trupp hela säsongen och som spelade de sista matcherna i Kvalserien på ett mycket övertygande sätt, berättar Falck.

Och från Västerås kommer Ludwig Andersson, också han 20 år.

– Ludwig är tvåvägsback som Staffan Tholson tränat på hockeygymnasiet i Örebro. Ludwig spelade den senaste säsongen i Västerås J20 lag men tränade i stort sett hela säsongen med A-laget, säger John Falck.

Lindlöven har höjt sin målsättning inför säsongen 2013/2014 och kommande vinter är tanken inte bara att ta sig till Allettan, utan att där vara ett lag att räkna med. Därför har man inför säsongen valt att satsa på defensiven – en förutsättning idag för att kunna spela en offensiv hockey.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.