Ulf Lundell till Lindesberg Arena

LINDESBERG. På måndagen presenterades de spelplatser Ulf Lundells sommarturné ”Sommar 2020” och mycket glädjande avslutas turnén i Lindesberg Arena den 29 augusti.

-Vi är så glada att Ulf Lundell förlänger sin sommarturné och avslutar hos oss i Lindesberg Arena. Det känns riktigt stort att kunna erbjuda Bergslagen en konsert med en av Sveriges mest älskade artister, säger Jeanette Andersson, Eventstrateg på Besök Linde AB i ett pressmeddelande.

Redan på onsdag släpps biljetterna till Ulf Lundells sommarturné och förmodligen gäller det att vara ute i tid. Lundell har hintat flera gånger sedan 2015 att det inte blir några fler turnéer och inför turnén 2019 lät beslutet bestämt. Men efter fjolårets turné kom beskedet att det blir en turné även 2020 – och där alltså turnélistan har förlängts och där nu Lundell avslutar i Lindesberg Arena.

-Står ni på benen så står vi på benen. Min ambition är som alltid på repetitionerna, att komma ner till 2.15 max. Hittills har det inte funkat, men det sitter nån på min axel och viskar: vet du hur gammal du är, grabben? skriver Ulf Lundell själv i pressmeddelandet.

Ulf Lundells sommarturné ”Sommar 2020” startar i Kiruna den 27 juni och avslutas alltså i Lindesberg den 29 augusti.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.